• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

7 онлайн-майданчиків, окрім Etsy, де можна продавати вироби ручної роботи

Richard ClaytonRichard Clayton
April 16, 2015

1. ArtFire

ArtFire — це не лише сайт для продажу та купівлі виробів ручної роботи, а й спільнота творчих особистостей, які захоплюються своєю справою, відвідують тематичні заходи, готові ділитися порадами й обговорювати нові тенденції та техніки рукоділля. Тут також можна розміщувати індивідуальні запити на виготовлення унікальних речей. Для продавця, здатного оперативно виконувати замовлення, це чудова можливість заробити.

2. DaWanda

DaWanda — німецький ресурс, але на ньому зареєстровані майстри і з інших країн. Сайт доступний трьома мовами: англійською, німецькою та французькою. Завдяки зрозумілій навігації та простоті обробки замовлень із ним зручно працювати. Зверніть увагу, що всі ціни на сайті вказані в євро.

3. Craft Is Art

Сайт Craft Is Art, відкритий у 2009 році, спеціалізується на виробах ручної роботи. Офіс компанії розташований у Лас-Вегасі, і сайтом здебільшого користуються мешканці США. Незважаючи на це, сайт доступний для продавців і покупців із багатьох європейських країн.

4. Zibbet

На сайті Zibbet продавцям пропонуються три тарифні плани: Free (безкоштовний), Starter (початковий) і Pro (професійний). Власники стверджують, що останній варіанти — найвигідніший. Він містить такі можливості, як перегляд статистики сайту, розміщення необмеженої кількості оголошень, генерування промокодів, індивідуальне налаштування магазина й реклама в розділі подарунків. Можна почати з безкоштовного плану, у якому також доступна велика кількість корисних функцій, а пізніше перейти на початковий або професійний тариф.

5. ShopHandmade

Сайт ShopHandmade орієнтований на тих, хто небайдужий до довкілля. Його власники не лише закликають створювати речі своїми руками та повторно використовувати матеріали, а й надсилають із кожного продажу кошти на захист тропічних лісів. Для продавців сайт безкоштовний, і за продаж хенд-мейд товарів комісія не стягується, але функціональність ресурсу поки що обмежена.

6. MadeitMyself

Сайт MadeitMyself.com схожий на інші онлайн-майданчики, але має низку особливостей. Ним можна користуватися безкоштовно, але з продажу стягується фіксована комісія в розмірі 3 %. Продавці також просувають свої товари за допомогою персональної вітрини, промокодів і віджета магазину, який легко вбудувати в блог.

7. Bonanza

Bonanza — це американський сайт, що спеціалізується на дизайнерському одязі. Хоча на ньому зареєстровано всього 25 000 продавців, покупцям пропонується близько 4 мільйони товарів — десь третина обсягу популярного онлайн-майданчика Etsy. Це вигідно для покупців, оскільки надає їм нескінченний вибір, але продавцям доведеться докласти зусиль: на сайті дуже висока конкуренція.

Зміст цієї статті, включаючи будь-яку інформацію, що стосується тарифів, комісій та інших платежів, є точним і дійсним лише на момент публікації. Крім того, зміни в чинному законодавстві, правилах, ринкових умовах або інших відповідних факторах можуть вплинути на точність згаданих тарифів і комісій та інших деталей. Відповідно, додатково уточнюється, що будь-яка інформація стосовно тарифів, комісій та інших платежів може змінюватися, і ви несете відповідальність за те, щоб переконатися, що ви переглядаєте найактуальнішу інформацію, яка вас стосується. Payoneer надасть найактуальнішу та точну інформацію стосовно тарифів та комісій у рамках процесу реєстрації акаунту. Зареєстровані клієнти можуть переглянути цю інформацію у своєму онлайн-акаунті.

Підписатися на нашу розсилку

Thank you!