• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn
eCommerce fulfillment service

Як вибрати найкращий фулфілмент сервіс для вашого eCommerce бізнесу у 2020 році

Payoneer CommunityPayoneer Community
July 23, 2020

Незалежно від того, чи збираєтеся ви вперше віддати фулфілмент своїх замовлень на аутсорсинг або хочете поміняти свою фулфілмент компанію, важливо вибрати найкращий сервіс для вашого eCommerce бізнесу.

Для цього вам треба не просто зателефонувати за номером компанії, рекламу якої ви побачили в Інтернеті, або просто віддати перевагу сервісу з хорошими відгуками. Правильна перевірка нового постачальника логістичних послуг зажадає від вас трохи часу і досліджень, але наприкінці ці зусилля обов’язково окупляться.

Фулфілмент компанія – це важливий партнер вашого eCommerce бізнесу, оскільки вона безпосередньо впливає на лояльність клієнтів, позитивні відгуки і повторні продажі. 

Для того щоб знайти найкращі фулфілмент послуги, вам потрібно врахувати кілька факторів: 

  • Чи є у фулфілмент компанії встановлений мінімум замовлень на місяць? Якщо так, чи буде обсяг ваших замовлень відповідати цьому мінімуму?
  • Яка середня вага посилки, що можна відправити зі складу цього фулфілмент сервісу? Чи відповідає вона вазі та розмірам вашої продукції?
  • Чи існують на складі вимоги щодо артикулу – order-to-SKU (співвідношення замовлень до кількості SKU – Stock keeping unit – складська облікова одиниця). Якщо так, чи відповідає ваш бізнес необхідному обсягу?
  • Де знаходяться склади компанії? Чи буде ваша продукція швидко доставлена ​​клієнтам?

 «У фулфілмент компанії, яка вам підійде повинен бути досвід роботи з такими ж товарами, як і ваші. Також, у неї повинні бути складські приміщення призначені для безпечного і якісного зберігання цих товарів. Переконайтеся, що компанія може забезпечити інтеграцію всіх ваших каналів продажів. Також уточніть всі питання, що стосуються комплектації і впорядкування, якщо, звичайно, для вашого бізнесу це важливо. Знайдіть ту фулфілмент компанію, яка зможе розширити ваші можливості в eCommerce сфері».

 – Jake Rheude, віце-президент з маркетингу у Red Stag Fulfillment, фулфілмент компанія для онлайн продавців та інтернет магазинів.

Давайте більш детально розглянемо ті фактори, які вам  слід врахувати обов’язково.

  1. Мінімальні щомісячні замовлення

Знайдіть фулфілмент компанію – будь-то маленька або велика компанія – яка зможе працювати з вашим щомісячним обсягом замовлень. Прибуток деяких компаній залежить від великого обсягу продажів. Інші продають невелику кількість дорогих товарів. Якщо ви тільки розпочинаєте свій бізнес, щомісячний обсяг замовлень буде важко передбачити. 

Фулфілмент компанії мають свій встановлених мінімум щомісячних замовлень, який може бути або як повністю відсутнім, або доходити, наприклад, до 1500 замовлень на місяць.

  1. Середня вага посилки

Склад фулфілмент компанії, який добре справляється з доставкою каяків, може бути не призначений для обробки замовлень одягу, і навпаки. Кожна деталь фулфілмент центру починаючи від ширини проходів до пакувального обладнання, призначена для обробки певних типів товарів. Обрана вами компанія повинна бути у змозі доставити посилку, вага якої відповідає вашому середньому замовленню.

eCommerce warehouse

Особливо якщо ваші товари занадто великі, важкі або громіздкі. Більшість eCommerce посилок важить 10 фунтів або, навіть, менше, тому більшість фулфілментів, як правило, справляються з такою вагою товару.

  1. Вимоги до артикулу (OrdertoSKU)

Обсяг SKU – це загальна кількість одиниць товару/артикулів яку ви зберігаєте на зовнішньому складі. ShipBob працює з клієнтами, у яких співвідношення замовлень до кількості окремих одиниць товару (ordertoSKU) не менше 5:1. Для Fulfillment.com це співвідношення становить 7,5:1. У інших компаній може і не бути таких вимог. 

Приклади співвідношень допоможуть вам зробити правильні розрахунки. Якщо ви зберігаєте на складі ShipBob 50 товарів, вам необхідно відправляти 250 замовлень щомісяця, щоб відповідати вимогам компанії до обсягів SKU. Чим менше одиниць товару ви продаєте, тим менше повинні бути ваші щомісячні мінімальні замовлення для відповідності необхідному  співвідношенню ordertoSKU.

  1. Розташування складських приміщень

Клієнти хочуть, щоб доставка була доступною (або безкоштовної) і швидкою. Від розташування складів залежить, наскільки швидко ваші продукти будуть доставлені клієнтам. Місцезнаходження також визначає кількість зон доставки, через які будуть проходити ваші замовлення. Менша кількість зон доставки означає меншу вартість доставки.

Від вашої бізнес-моделі залежить скільки фулфілмент складів вам буде потрібно. Якщо ви відправляєте великий обсяг замовлень, або якщо ваші клієнти цінують швидку доставку, вам потрібно вибрати фулфілмент компанію з великою кількістю складських приміщень, які будуть знаходитися поблизу великих населених пунктів США. Якщо ви відправляєте велику кількість замовлень як по Америці, так і в інші країни, вам більше підійдуть міжнародні фулфілмент центри.

Проте, вам слід дотримуватися балансу між кількістю складських приміщень і обсягом товару. Керування товаром, що розташований у кількох фулфілмент центрах досить складне завдання, особливо для малого бізнесу. Для отримання бажаного рівня послуг, вам слід взяти собі за звичку відправляти замовлення з мінімальної кількості фулфілмент центрів.

Пошук хорошої фулфілмент компанії для вашого eCommerce бізнесу

Ці інструкції нададуть вам перевагу у пошуках ідеального фулфілмент партнера. Після того, як ви звузите область пошуку, зв’яжіться з тими компаніями, що підходять найбільше, на вашу думку.

eCommerce fulfillment company

Запитайте у них про спеціальні послуги. Це особливо важливо, якщо ви відправляєте крихкі, цінні або небезпечні речі, або якщо ваші товари потрібно зберігати в холодильнику. Відповідна фулфілмент компанія буде мати досвід роботи з такими продуктами, і її склади будуть призначені для безпечної та ефективної обробки ваших товарів.

Переконайтеся, що фулфілмент компанія може забезпечити інтеграцію всіх ваших каналів продажів. Також уточніть всі питання, що стосуються комплектації і впорядкування, якщо, звичайно, для вашого бізнесу це важливо. Знайдіть ту фулфілмент компанію, яка зможе розширити ваші можливості в eCommerce сфері. Зрештою, кращий партнер для вас – це той, хто надає надійні послуги і може підвищити рівень задоволеності ваших клієнтів.

Якщо ви розвиваєте свій онлайн бізнес і отримуєте перекази від світових eCommerce майданчиків, Payoneer надає онлайн продавцям економне і просте платіжне рішення.

The content provided in this article including any information relating to pricing, fees, and other charges is accurate and valid only as of the date it was published. In addition, changes in applicable regulations, policies, market conditions, or other relevant factors may impact the accuracy of the mentioned pricing and fees and other associated details. Accordingly, it is further clarified that any information regarding pricing, fees and other charges is subject to changes, and it is your responsibility to ensure you are viewing the most up to date content applicable to you. Payoneer will provide the most up to date and accurate information relating to pricing and fees as part of the account registration process. Registered customers can view this information via their online account.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!