• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Wirecard Güncellemesi: Ön ödemeli kartınızdaki tüm fonlara tamamen erişilebilir

Payoneer CommunityPayoneer Community
June 28, 2020

Güncelleme: 2 Temmuz 2020

İyi haber! Biz Payoneer Prepaid Mastercard® kartınızdaki tüm hizmetleri yeniden etkinleştirmeye devam ettikçe, artık paranızı yerel banka hesabınıza çekebileceğiniz, ödeme yapabileceğiniz ve para birimlerini yönetebileceğinizi mutlulukla bilgilendiririz. Daha önce bunun 6 Temmuz Pazartesi günü kullanıma sunulacağını bildirmiş olsak da, geri bildirimlerinizi göz önüne alarak tarihi elimizden geldiğince geri almaya çalıştık. Ayrıca, Payoneer para birimi bakiyenize yeni fonlar aktarılmaya devam ederken, yavaş yavaş ön ödemeli kartınıza fonları dağıtmaya geçiyoruz ve size tüm kart kullanum hizmetlerini sunacağız.

İngiltere Financial Conduct Authority (FCA), tüm kart sahibi fonlarının korunaklı ve güvenli hesaplarında bütün olarak tutulduğunu doğruladı ve paranızın ayrıca % 100 güvende olduğu sözünün arkasındayız. Bu geçişi bugün sonuna kadar başlatacağız. Uygun olur olmaz sizi haberdar edeceğiz.

Bu sürenin sizin için sancılı ve zor olduğunu biliyoruz ve çözüme kavuşturmaya çalışırken gösterdiğiniz sabır ve desteğiniz için minnetdarız . Size hizmet etmek için buradayız ve bu sözü yerine getirdiğimizden emin olmak için ciddi yatırımlar yapıyoruz ve herhangi bir dış faktörün tekrar yolumuza çıkmasına izin vermeyeceğiz. Önümüzdeki gün ve haftalarda attığımız yeni adımlar hakkında sizlere daha fazla bilgi vereceğiz ve sizinle doğru ve şeffaf bir şekilde iletişim kurmaya devam edeceğiz. Sosyal medyadaki yorumlarınızı takip ediyor ve okuyoruz ayrıca partnerimiz olarak sesiniz bizim için gerçekten önemli. Sürekli desteğinizden dolayı şükranlarımızı iletiyoruz.

Kartımdaki fonlara erişebilir miyim?

Evet, tüm para çekme yöntemleri geri döndü. Kartınızdaki parayı yerel banka hesabınıza aktarbilirsiniz, ATM’den çekebilir, çevrimiçi ve mağazada harcayabilir ve ödeme yapabilirsiniz. 6 Temmuz Pazartesi gününe kadar sabit ATM para çekme ücretlerinden feragatte bulunduk. FCA denetimini tamamladıktan ve doğruladıktan sonra tüm hizmetler yeniden etkinleştirildi Wirecard tarafından yayınlanan Payoneer Ön Ödemeli Mastercard kartınızdaki işlemler tekrardan hizmete girdi.

Kartıma yeni fon aktarabilir miyim?

Şimdi kartlara yeni fon eklenme hizmetlerini sağlama sürecindeyiz. Bu süreç aşamalı olarak ilerleyecek ve hesabınız için geçerli oldur olmaz sizi bilgilendireceğiz, bu yüzden lütfen Payoneer’dan gelen epostalara dikkatle takip ettiğinizden emin olun. Bu onayı alana kadar kart bakiyeniz yeni ödemeler aktarılamaycak ve Payoneer hesap bakiyenize aktarılmaya devam edecektir.

Ön ödemeli kartımdaki para güvende mi?

Evet. Denetimini tamamlayan ve Wirecard UK’deki dondurmayı kaldıran FCA, tüm kart sahibi fonlarının, e-money lisansı kapsamındaki gereksinimlerine uygun olarak, İngiltere’deki 1. sınıf bankalarda korunan güvenli hesaplarında bütünüyle tutulduğunu doğruladı. FCA, Wirecard’ın faaliyetlerini yakından izlemeye devam ediyor ve daha yüksek bir denetim düzeyi sağlamak için ek koşullar dayatıldı. Buna ek olarak, Pazartesi günü CEO Scott Galit tarafından sunulan ve paranızın güvende olduğu yönündeki bildiriyi destekledi.

Çalınmış, kaybolmuş ve/veya süresi dolmuş kartım yerine yeni bir kart talep edebilirmiyim?

Evet, şuan yeni bir kart talep edebilirsiniz.

Payoneer kart vermeye başlayacak mı?

Payoneer zaten kart veren bir şirket. Önümüzdeki aylarda daha büyük ölçekli ihracatlar ve bu operasyonu küresel olarak ölçeklendirme için büyük yatırım yapıyoruz.

Payoneer, sanal bakiyem ile kartım arasındaki fon transferleri kontrol edebileceğim bir seçenek sunacak mı?

Bu özellik geliştirilme aşamasındadır. Geri bildiriminizi dikkate alarak ve birçoğunuzun istediği olan ekstra kontrolülüğü ve esnekliği sağlamak için çok çalışıyoruz. Bu özelliği birkaç hafta içinde kullanıma sunmayı umuyoruz. Bu konuda Sizleri haberdar edeceğiz.

FCA sürecin başında kart aktivitelerini neden dondurdu?

Haberlerde de görebileceğiniz gibi, Wirecard AG iflasını duyurdu ve gerekli başvurularda bulundu. Payoneer Ön Ödemeli Mastercard Kartınız, İngiltere’deki yan kuruluşu Wirecard Card Solutions Limited tarafından verilirdi. Wirecard UK’yi denetleyen FCA, Wirecard’ın müşteri menfati ve güvenliği için hesap faaliyetlerini kısıtlamaya karar verdi. Sonuç olarak, yürürlükteki tüm kart faaliyetlerinde geçici bir dondurma tabi tutuldu. Denetimini başarıyla tamamladıktan sonra kaldırıldı.

Payoneer bu durumu nasıl idare etti?

En kısa zamanda donmayı kaldırmak için FCA’ye 24 saat baskıda bulunduk. Buna paralel olarak, tüm müşterilerimizin bir Payoneer sanal bakiyesine yeni ödemeler almaya devam etmelerini ve bu fonları yerel banka hesaplarına çekmelerini sağladık. Buna ek olarak, FCA denetimi bir eksiklik bulsa bile, Payoneertüm boşlukşarı hzılı bir şekilde dolurdu, böylece müşterilerimizin paralarının %100’ünü geri aldılar. Kısa bir süre sonra tüm kart çekim seçeneklerini ve hizmetlerini yüzümüzünakı ile etkinleştirmeyi başardık. Müşterilerimiz her zaman birinci önceliğimiz olacak ve iletişimimizde şeffaflığa her zaman sadığız.

 

The content provided in this article including any information relating to pricing, fees, and other charges is accurate and valid only as of the date it was published. In addition, changes in applicable regulations, policies, market conditions, or other relevant factors may impact the accuracy of the mentioned pricing and fees and other associated details. Accordingly, it is further clarified that any information regarding pricing, fees and other charges is subject to changes, and it is your responsibility to ensure you are viewing the most up to date content applicable to you. Payoneer will provide the most up to date and accurate information relating to pricing and fees as part of the account registration process. Registered customers can view this information via their online account.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!