• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Napravite profesionalne fakture u PDF formatu koje ćete priložiti uz zahteve za plaćanje

Payoneer CommunityPayoneer Community
March 26, 2021

Da li ste ikada uz zahteve za plaćanje slali improvizovana dokumenta u Word formatu ili fotografije van fokusa koje ste slikali kamerom na telefonu? Zadovoljstvo nam je što možemo da vam pokažemo kako da napravite profesionalne fakture u PDF formatu koje ćete slati uz zahteve za plaćanje! Uz pomoć aplikacije Free Invoice Builder, možete lako i brzo napraviti fakture prilagođene vašim potrebama i, pored toga što ćete impresionirati klijente profesionalnošću i transparentnošću, bićete i brže isplaćeni.

  • Dodajte svoj logotip i personalizujte fakture
  • Radi maksimalne transparentnosti i preglednosti navedite stavke po satima rada ili količini obavljenog posla
  • Olakšajte posao klijentima tako što ćete navesti poreske stope i iznose u lokalnoj valuti
  • Arhivirajte stare fakture, upravljajte listom klijenata i čuvajte/ažurirajte sve potrebne podatke za buduće fakture na zgodnim karticama za upravljanje

Kako napraviti profesionalnu fakturu:

  1. Prijavite se na Payoneer nalog.
  2. Kada uđete u meni, idite na Receive >> Request a Payment.
  3. Popunite Payment Details.
  4. U okviru opcije Attachments, videćete link preko koga možete poslati klijentu fakturu. Kliknite na ovaj link.
  5. Bićete preusmereni na onlajn aplikaciju za izradu faktura – besplatnu uslugu koja vam omogućava da kreirate i preuzmete profesionalne fakture u PDF formatu.
  6. Pregledajte fakturu kada je popunite i ako ste zadovoljni kako izgleda, sačuvajte i preuzmite ovu besplatnu fakturu na računar.
    Da biste preuzeli fakturu u PDF formatu, moraćete da se prijavite na Free Invoice Builder.
  7. U detaljima plaćanja kliknite na Upload Files i priložite fakturu uz zahtev za plaćanje. U većini slučajeva, faktura će biti sačuvana na podrazumevanoj lokaciji za preuzimanje
  8. Vaš zahtev za plaćanje je spreman za slanje zajedno sa profesionalnom, prilagođenom fakturom u PDF formatu!

Za više informacija o samoj usluzi i ispunjavanju kriterijuma za njeno korišćenje, pogledajte našu sekciju Često postavljana pitanja.

Pošaljite zahtev za plaćanje

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!