Izvršite plaćanje

Platite saradnicima i partnerima direktno na njihov bankovni račun!

Stižu nove uzbudljive vesti o načinima plaćanja! Sve saradnike i partnere sada možete da isplatite direktno sa vašeg Payoneer računa, čak i ako oni nemaju Payoneer nalog!
Ova nova usluga rezultat je naših stalnih napora da unapredimo i pojednostavimo postupak plaćanja. Do nedavno ste mogli da izvršite plaćanja samo putem Payoneer računa. Sada, u samo nekoliko klikova, možete isplatiti saradnike ili poslovne partnere putem bankovnog transfera sa Payoneer platforme.
Da to učinite, pratite sledeće korake:

  1. 1. Kliknite na Pay u vrhu ekrana i izaberite Make a Payment iz padajućeg menija, a zatim odaberite da izvršite plaćanje na bankovni račun primaoca.

2. Da li ovog primaoca po prvi put isplaćujete putem Payoneer platforme? Kliknite na Settings u vrhu ekrana i izaberite Bank Accounts iz padajućeg menija. U delu ekrana u kome stoji Bank Accounts izaberite Recipient Accounts i unesite podatke o bankovnom računu primaoca..

3. Izaberite račun u valuti u kojoj želite da izvršite plaćanje i bankovni račun primaoca. Ako su valute iste, provizija će biti prikazana kada unesete iznos za uplatu.

Ako su valute različite, biće prikazan devizni kurs sa uračunatom provizijom za razmenu valuta.

4. Unesite iznos za uplatu. Možete da unesete iznos koji želite da uplatite ili iznos koji primalac očekuje da primi.

5. Kada unesete sve podatke, kliknite na Review da biste pregledali i proverili tačnost unetih podataka.

6. Kliknite na Pay. Tada ćete videti ovaj ekran za potvrdu na kome je prikazan i ID broj vaše transakcije.

SAZNAJTE VIŠE

Itai Dishi

Itai Dishi has been a product manager in Payoneer for more than 3 years focusing on e-Commerce and marketplaces. He has product management experience of over 12 years with market leading companies.