• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Primite uplatu na svoj bankovni račun preko Payoneer platforme

Keren StoleriuKeren Stoleriu
October 20, 2021

Niko nije rekao da je lako biti preduzetnik – stalno ste u žurbi i mnogo radite, a jedan sat proveden u banci radi deponovanja međunarodnih čekova znači jedan sat manje u kancelariji ili sa porodicom i prijateljima.

Payoneer nudi mogućnost prekograničnog prenosa sredstava uz fleksibilno rešenje za plaćanja i omogućava kompanijama, prodavcima i frilenserima širom sveta da budu plaćeni na globalnom nivou jednako lako kao i na lokalnom. Payoneer vam omogućava da na svoj lokalni bankovni račun primite uplate sa vodećih svetskih tržišta u 200 zemalja i u više od 150 valuta – brzo, sigurno i povoljno.

Sarađujemo sa vodećim platformama u ovoj industriji, kao što su Airbnb, Walmart, Amazon, Wish, Taboola, Crossover, Fiverr, Upwork, kao i sa preko 2.000 drugih kompanija kako bismo pojednostavili postupak plaćanja i omogućili ljudima, poput vas, da se povežu sa klijentima i kupcima širom sveta.

Budite plaćeni na globalnom nivou jednako lako kao i na lokalnom

Payoneer vam nudi nekoliko opcija koje pojednostavljuju postupak međunarodnog plaćanja i omogućavaju brzu i sigurnu uplatu na vaš lokalni bankovni račun.

  • Lokalni računi za prijem novca – Lokalni računi za prijem novca na Payoneer platformi omogućavaju da vam međunarodni klijenti i tržišta iz SAD, Velike Britanije, EU, Japana, Kanade, Australije i Meksika plate usluge putem lokalnog bankovnog transfera direktno na vaš Payoneer račun. U osnovi, lokalni računi za prijem novca funkcionišu baš kao i računi lokalnih banaka, tako da primate međunarodne uplate putem bankovnog transfera. Potrebno je samo da pošaljete klijentima broj računa i ostale bankovne detalje i mogu vam lako platiti kao da poslujete u istoj zemlji.
  • Usluga „Izvrši uplatu” – Treba da isplatite člana tima, saradnika ili partnera? Payoneer vam nudi uslugu „Izvrši uplatu” koja omogućava da plaćanje izvršite sa svog Payoneer računa bez obzira da li primaoci uplate imaju ili nemaju Payoneer račun. Ukoliko vaš saradnik ima Payoneer račun, ova usluga je potpuno besplatna! Ukoliko nema, sredstva možete uplatiti direktno na bankovni račun primaoca uz nisku proviziju.
  • Prenos sredstava sa konverzijom – Kada poslujete na međunarodnom tržištu, morate imati u svakom trenutku pristup sredstvima u stranim valutama kojima se najčešće trguje. Mi vam pomažemo da brzo i lako prebacite sredstva sa Payoneer računa u jednoj valuti na Payoneer račun u drugoj valuti i uvek imate dovoljno sredstava u valuti koja vam je potrebna. Pritom, ova usluga je izuzetno pristupačna! Koristimo trenutni tržišni kurs i naplaćujemo samo proviziju od 0,5%, tako da tačno znate koliko sredstava dobijate.

Već imate otvoren Payoneer nalog? Prijavite se

Još uvek niste korisnik Payoneer platforme? Registrujte se sada

Editor’s Note: The original post was updated on 20.04.20 for accuracy and comprehensiveness.

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!