• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn
pay remote employees

Isplatite saradnike i frilensere bilo gde u svetu

Richard ClaytonRichard Clayton
April 25, 2022

Treba da isplatite eksterne saradnike koje ste angažovali za IT ili usluge razvoja softvera? Ili dobavljače koji su vam isporučili robu?
Sa svog Payoneer računa možete isplatiti zaposlene na daljinu kao i partnere i saradnike koji posluju ili čije su firme registrovane i van SAD. Ova usluga je sada dostupna u više od 190 zemalja i regiona.

Kada otvorite Payoneer račun, moći ćete da:

  • Platite kada vama odgovara – isplatite saradnike, partnere ili zaposlene na daljinu brzo i sigurno kada vama najviše odgovora.
  • Izaberete način plaćanja –  isplate možete vršiti putem kreditne kartice, ACH bankovnog zaduženja ili lokalne devizne doznake, u zavisnosti od toga u kojoj zemlji živite i poslujete.
  • Izbegnete plaćanje visokih provizija – više ne morate da plaćate visoke provizije pri međunarodnom transferu novca; kada plaćate kreditnom karticom, obračunava se provizija u iznosu od 3%.
  • Imate jasan pregled svog poslovanja – vodite evidenciju o svim uplatama i isplatama lako i na jednom mestu.
  • Proširite svoje poslovanje globalno – isplatite međunarodne partnere u više od 190 zemalja i teritorija

 

Isplatite zaposlene koji rade od kuće preko Payoneer računa

Još uvek niste korisnik Payoneer platforme? Registrujte se sada!

Isplatite saradnike i frilensere direktno sa svog Payoneer računa

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!