• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Payoneer i Knjiški moljac na besplatnom vebinaru o međunarodnom poslovanju

Anja PajevicAnja Pajevic
March 24, 2023

U četvrtak 30. marta u 17h održaće se besplatan vebinar za sve one koji žele da saznaju više o najnovijim tokovima online i međunarodnog poslovanja.

O mnogobrojnim temama iz sveta digitalnog poslovanja govoriće Nikola Mehandžić, direktor za Srbiju i region jugoistočne Evrope u fintech kompaniji za digitalna plaćanja Payoneer, kao i vlasnik knjigovodstvene agencije Knjiški moljac, Milan Trbojević.

Ovaj dvojac iskusnih stručnjaka će polaznicima vebinara na relevantan način predstaviti najbitnije aktuelnosti na polju online poslovanja. Pričaće se o stukovnim temama, od najnovije promene zakona i modela poslovanja, među kojima se posebno ističe nedavno usvojeni Zakon o oporezivanju frilensera, do najboljih i najpovoljnijih načina za legalno međunarodno poslovanje i mnogim drugim bitnim temama.

Mesta za vebinar, u organizaciji kompanije Payoneer, su besplatna i mogu se rezervisati već danas putem linka Payoneer Webinar.

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!