• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Proširite svoje online poslovanje u Evropi uz pomoć Evropske alijanse

Richard ClaytonRichard Clayton
May 19, 2022

Upravljati online poslovanjem u Evropi izmedju pandemije koronavirusa (COVID-19) i Bregzita je postalo značajno teže tokom prethodne godine. Srećom, Evropska alijansa je tu da vam omogući plovidbu novim vodama i osigura dugoročni opstanak vašeg poslovanja. Ova grupa je radila direktno sa stotinama hiljada prodavaca na Amazonu tako što je pružala usluge u ključnim oblastima za postizanje uspeha na tržištu.

Grupu čine Aaron Rossi, direktor partnerstava za UK i EU u kompaniji Payoneer, Jana Krekić, osnivač kompanije YLT Translations, Tom Meek, direktor medjunarodnog poslovnog razvoja u kompaniji Avask, Jérôme de Guigné, generalni direktor u kompaniji e-Comas, Andy Hooper, CEO u kompaniji Global E-commerce Experts. Evropska alijansa je, dakle, skup eksperata gde je svako od njih specijalista za različite oblasti evropske e-trgovine.

U želji da pomognu prekograničnim prodavcima da prošire svoj posao na evropskom tržištu i da sagledaju probleme sa kojima će se verovatno susresti, alijansa je napravila serijal epizoda, dostupnih na internetu.

Bregzit, zalihe iz uvoza, optimizacija proizvoda i još mnogo toga

Svaka epizoda u ovom serijalu se bavi različitim aspektima prekogranične prodaje u UK i EU. Ceo spisak dosadašnjih i budućih epizoda se nalazi ovde:

Postojeće epizode

Buduće epizode

Sledeća epizoda Evropske alijanse izlazi 8. juna! Pridružite se timu dok razgovaraju o značaju optimizacije i o tome u koji aspekt poslovanja vredi ulagati u cilju osiguranja performansi visokog nivoa. Da pogledate prethodne epizode, kliknite niže:

Počnite da gledate

 

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!