• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Kako da prebacite sredstva sa Payoneer računa na bankovni račun

Richard ClaytonRichard Clayton
April 18, 2022

Payoneer vam nudi nekoliko sigurnih, jednostavnih i bezbednih načina na koje možete da primite sredstva od vaših međunarodnih klijenata. Vaša sredstva će biti uplaćena na vaš Payoneer račun, a vi ih u svakom trenutku možete prebaciti na svoj lokalni bankovni račun. Veoma jednostavno!

Ako imate sredstva na računu, potrebno je samo da kliknete na dugme Withdraw your funds u nastavku. Više volite detaljnija uputstva? Sledite ova jednostavna i detaljna uputstva!

Prebaci sredstva na moj račun u banci >>

Kako prebaciti novac na bankovni račun

1. Prijavite se na Payoneer nalog.

2. Kada uđete u meni, idite na Withdraw >> To Bank Account.
Ako još uvek niste dodali bankovni račun na koji možete da prebacite sredstva, videćete stranicu sa smernicama kako da povežete bankovni račun sa Payoneer računom

3. Izaberite račun u određenoj valuti ili karticu sa koje želite da prebacite sredstva.

4. Unesite broj računa i ostale detalje, kao što je prikazano u sledećem primeru:

A. Izaberite bankovni račun na koji želite da prebacite sredstva.
Ako treba da dodate novi bankovni račun, kliknite ovde ili sledite uputstva u Vodiču za bankovne račune.

B. Unesite iznos koji želite da podignete. Obratite pažnju na raspoloživa sredstva, ovaj iznos je prikazan na vrhu stranice.

C. Ako želite, možete uneti opis radi svoje evidencije. Ovo nije obavezno polje.

5. Kliknite na . Videćete prikaz transakacije.

6. Pregledajte detalje transakcije i proverite da li su svi uneti podaci tačni. Ako treba nešto da promenite, kliknite na Edit i izvršite potrebne izmene.

7. Kada budete sigurni da su svi uneti podaci tačni, označite polje za potvrdu, I approve this transaction i klikinite na .

8. To je to! Nakon završene transakcije, dobićete potvrdu putem e-pošte da je prenos sredstava izvršen i novac možete podići sa svog bankovnog računa u roku od 3 do 5 radnih dana.

Da biste proverili da li je usluga podržana u vašoj zemlji, kliknite ovde.  Napominjemo da je dostupnost ove usluge podložna promenama.

Za više informacija pročitajte Često postavljana pitanja u našem Centru za podršku.

Prebaci sredstva na moj račun u banci >>

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!