• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Šta treba da znate o isporuci Payoneer kartice

Richard ClaytonRichard Clayton
February 12, 2012

Veliki broj ljudi širom sveta ima i koristi Payoneer karticu i mi dajemo sve od sebe da naša usluga bude dostupna u što većem broju zemalja.  Pošto često dobijamo pitanja o tome kako da se prijavite i koje prednosti ili usluge korisnici imaju, sada ćemo vam reći nešto više o isporuci kartica.

Odobrenje prijave

Kada vaša prijava za otvaranje Payoneer računa bude odobrena, dobićete potvrdu e-poštom sa dodatnim pojedinostima. U ovoj e-poruci biće takođe naveden približan datum kada će vam Payoneer kartica biti isporučena. Ovaj datum možete takođe proveriti tako što ćete se prijaviti na svoj Payoneer nalog.

Isporuka kartica

Ako je vaša prijava za otvaranje Payoneer računa nedavno odobrena, vaša kartica je obrađena i uskoro ćete je dobiti.  Baš kao što i vi jedva čekate da dobijete karticu i da je što pre koristite, tako i Payoneer jedva čeka da počne sa vama da sarađuje. Zaista se trudimo da što brže obradimo sve zahteve i što pre pošaljemo kartice svim vlasnicim računa.  Payoneer ne naplaćuje dostavu kartica i ova naša usluga je potpuno BESPLATNA.

Payoneer, sa svoje strane, čini sve što može da izbegne kašnjenja, ali mi nemamo nikakvu kontrolu nad brzinom obrade ili načinima isporuke koja važe u vašem lokalnom poštanskom saobraćaju.  Ako je prošao predviđeni datum za isporuku vaše kartice ili smatrate da je došlo do greške/kašnjenje u vašem lokalnom poštanskom sistemu, kontaktirajte nas putem linka u nastavku, a mi ćemo se potruditi da rešimo problem.

Brza pošta

Karticu vam možemo poslati i brzom poštom ukoliko izaberete ovu uslugu, koju pružaju FedEx ili DHL, ali se za nju naplaćuje dodatna naknada za pokrivanje troškova isporuke. Ako imate sredstva na Payoneer računu i želite da vam Payoneer karticu pošaljemo brzom poštom, kontaktirajte nas preko našeg Centra za podršku.

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!