• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Pošaljite klijentima zahtev za plaćanje direktno sa vašeg Payoneer računa!

Richard ClaytonRichard Clayton
October 20, 2021

Bez obzira da li ste zaposleni koji radi sa punim radnim vremenom ili ste frilenser koji odradi jedan posao mesečno, potreban vam je jednostavan način da budete plaćeni. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Payoneer korisnici od sada mogu da primaju uplate od svojih klijenata direktno sa Payoneer platforme, i to u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Kako funkcioniše ova usluga:

  • Prijavite se na Payoneer nalog
  • Kliknite na Request a Payment (ovde možete videti detaljna uputstva)
  • Unesite detalje plaćanja, a mi ćemo u vaše ime poslati vašem klijentu e-poruku sa uputstvima kako da izvrši uplatu
  • Primajte uplate direktno na svoj Payoneer račun ili Payoneer Prepaid Mastercard® karticu
    (korisnicima u Indiji sredstva ležu direktno na njihov lokalni bankovni račun)

Saradnja sa međunarodnim klijentima nikada nije bila jednostavnija.

Želite da primate uplate? >>

Prednosti:

Ako ste do sada klijentima slali zahteve za plaćanje putem imejla ili ste pregovarali putem aplikacije Skype, telefonom ili SMS porukama o načinima plaćanja, sada možete pojednostaviti stvari i istovremeno pokazati da ste profesionalac u svom poslu. Evo nekoliko razloga u korist zahteva za plaćanje:

  • Olakšajte klijentima plaćanje: Kada poslujete na međunarodnom tržištu, važno je da klijentima ponudite različite opcije plaćanja ali i da im što više olakšate sam proces plaćanja. Često se dešava da, kada klijenti kasne s plaćanjem, razlog nije da ne žele da plate već nešto drugo. I oni rade kao i vi, imaju mnogo obaveza i ponekad nemaju vremena za odlazak u banku. Payoneer vam nudi mogućnost da klijentima pošaljete zahtev za plaćanje. Zahvaljujući ovoj usluzi, vaši klijenti imaju na raspolaganju nekoliko jednostavnih i sigurnih načina plaćanja putem interneta, uključujući kreditnu karticu, ACH bankovno zaduženje ili lokalni bankovni transfer. U nastavku slede detaljnije informacije o različitim opcijama plaćanja, limitima za isplatu po transakciji i provizijama.
  • Naplatite unapred: Ovde ne govorimo samo o uobičajenoj poslovnoj praksi već i o jednoj vrsti osiguranja da će vaše usluge biti plaćene. Dodatno, vi kontrolišete priliv novca. Koliki iznos ćete tražiti pre otpočinjanja posla zavisi od ustaljene prakse u vašoj profesiji, ali i od toga koliko naplaćujete svoje usluge.
  • Pošaljite zahtev za plaćanje po završetku projekta: Ako niste pristalica avansnog plaćanja, možete dogovoriti sa klijentom redovan raspored uplata kako biste osigurali stabilan prihod. Umesto da svakog meseca čekate uplate, šaljite zahtev za plaćanje svake nedelje ili odmah po završetku posla. Tako ćete stalno imati sredstva na računu, a i nećete zaboraviti da pošaljete fakturu za obavljen posao.
  • Vodite evidenciju o svojim finansijama: Zahtevi za plaćanje moraju da budu pregledni i jasni tako da u svakom trenutku znate šta je isplaćeno a šta nije. Saradnja sa klijentom koji kasni sa uplatama može biti naporna, i mi smo tu da pomognemo. Jednostavno podesite podsetnik, a mi ćemo u vaše ime poslati vašem klijentu e-poruku i podsetićemo ga da nije izmirio obaveze. Nema više neugodnih e-poruka i telefonskih poziva. Jednostavan i profesionalan podsetnik rešava sve probleme.

Pošaljite zahtev za plaćanje >>

Detalji plaćanja:

Pažljivo pročitajte sve mogućnosti koje možete ponuditi klijentima ili im pošaljite link.

Lokalni bankovni transfer
(putem usluge za globalna plaćanja)
ACH bankovno zaduženje Kreditna kartica Payoneer račun
Mogu
koristiti
Kompanije u SAD, EU, UK, Australiji Fizička lica i kompanije u SAD Fizička lica i kompanije širom sveta koje koriste VISA, Mastercard i American Express kartice Vlasnici Payoneer računa širom sveta
(fizička lica i kompanije)
Limiti 100.000 USD po transakciji 15.000 USD po transakciji /
60.000 USD dnevno
15.000 USD po transakciji /
15.000 USD dnevno
15.000 USD po transakciji
Vreme
obrade
Između 1 i 3 radna dana 5 radnih dana 2 kalendarska dana U roku od nekoliko sati*
Provizije USD: 1%
EUR/GBP/AUD: 0%
0-1% 3% Nema
*U retkim slučajevima, za realizaciju transakcije može biti potrebno do 2 radna dana.

Za više informacija o samoj usluzi i ispunjavanju kriterijuma za njeno korišćenje, pogledajte našu sekciju Često postavljena pitanja. Neke transakcije su zabranjene, poput direktne prodaje robe potrošaču. Takođe pročitajte naše Uslove i odredbe da biste videli kompletan spisak zabranjenih usluga.

Još uvek niste korisnik Payoneer platforme? Proširite svoje poslovanje na globalnom nivou!

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!