• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn
Payoneer Entrepreneurship Awards 2023 - Featured Image

Payoneer nagrade za preduzetništvo 2023

Melisa Sukman EpandMelisa Sukman Epand
December 14, 2022

Da li ste baš vi Payoneer-ov biznis godine?

Kao partner od poverenja preduzetnicima širom sveta, uvek smo uzbuđeni da predstavimo naimpresivnije i najupečatljivije biznise koji sarađuju sa nama. Imajući ovo u vidu, sa zadovoljstvom najavljujemo da su prijave otvorene i da ćemo sedmu godinu za redom dodeliti Payoneer nagrade za preduzetništvo!

Nagrade za preduzetništvo nam daju priliku da saznamo više o ljudima koji skaliraju svoje poslovanje globalno, bilo da su u pitanju e-trgovci, međunarodni frilenseri, preduzetnici ili vlasnici biznisa svih veličina.

Prijavite se!

Nagrade vam daju mogućnost da svoje poslovno putovanje podelite sa većom publikom. Pet dobitnika nagrada za preduzetništvo će biti predstavljeno na našem blogu i veb-sajtu, Ako budete među njima, za vaš biznis će saznati još više ljudi.

Pored toga, udružili smo se sa organizacijom Kiva i našim pobednicima dodeljujemo novčane kredite koje mogu pokloniti i na taj način pomoći drugim preduzetnicima da obezbede sredstva koja su im potrebna za razvoj biznisa i iskuse moć mikrofinansiranja svog poslovanja.

Postoji 5 kategorija Payoneer nagrada za preduzetništvo:

  • Poslovanje putem e-trgovine
  • Frilens poslovanje
  • Inovativno poslovanje
  • Društveno odgovorno poslovanje
  • Ekološko poslovanje

Tražimo ljude koji upravljaju globalnim biznisima, veoma su inovativni, imaju preduzetnički duh i žele da svet učine boljim mestom. Ako ste se prepoznali u opisu, pošaljite nam vašu prijavu.  Možete pogledati prošlogodišnje pobednike i saznati o njihovim dostignućima, kako biste videli šta mi zapravo tražimo.

Za kvalifikaciju, potrebno je da ste vlasnik biznisa i da želite da nam ispričate svoju poslovnu priču. To je sve. Dakle, šta čekate? Rok za podnošenje prijava je 31. decembar 2022. godine.

Uzbuđeni smo da saznamo više o vašem biznisu i šta je to što vas motiviše da nastavite sa inovacijama svaki dan.

Prijavite se sada!

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!