• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn
Payoneer Entrepeneur Winners Featured

Proglašenje dobitnika nagrada za preduzetništvo 2023

Payoneer CommunityPayoneer Community
March 6, 2023

Ništa nas ne ispiriše više od naših klijenata. Njhove priče o uspehu svedoče o odlučnosti da ostvare svoje ciljeve. Ponosimo se njihovim dostignućima i veoma smo počastvovani što smo imali malu ulogu na njihovom preduzetničkom putu.

Naše sedme godišnje nagrade za preduzetništvo slave ovaj duh i omogućavaju nam da osnažimo mala i srednja preduzeća širom sveta da nastave da šire upravo ovakav duh. Veoma smo zahvalni 9.601 preduzetniku iz više od 150 zemalja koji su učestovali – hvala vam što ste podelili svoje priče sa nama i što ovaj svet činite boljim mestom.  

Čestitamo svim dobitnicima nagrade za preduzetništvo za 2023. godinu!

Da pročitate njihove neverovatno inspirativne priče o uspehu, jednostavno kliknite na naslov svake nagrade niže.

Uslužno poslovanje godine

Four Winds Digital LTD – marketinška agencija u Srbiji

“Prilika da međunarodna B2B plaćanja tretiramo kao lokalna nam je otvorila novu dimenziju bankovnih transfera gde se sada možemo fokusirati na stabilnost, brzinu i kvalitet usluge bez ikakavih geografskih ograničenja.” – Ognjen Vukovic, CEO & Vlasnik

Inovativno poslovanje godine

Wood and Hearts Inc – proizvođač Montessori nameštaja u Ukrajini

“Moja deca su oduvek bila moja inspiracija. Počeo sam da radim sa drvetom kada sam razumeo koliko plastične igračke mogu biti štetne po zdravlje moje dece. Sve što radim danas, radim zbog moje drage porodice.” – Denys Shkribliak, Vlasnik & Osnivač

Društveno odgovorno poslovanje godine

Dynamo – proizvođač pomagala za mobilnost u SAD

“Nisam želeo da drugi prolaze kroz ono što sam ja. Iz tog razloga sam svoju želju i veštine iskoristio da izmislim novu generaciju pomagala za kretanje. Većina pomagala ne funkcioniše dobro, i ne izgleda lepo. Ja to menjam.” – William Scott, CEO

Ekološko poslovanje godine

Kolibri – konsultantska kompanija za ekološku održivost u Latinskoj Americi

“Nastojimo da napravimo okruženje dobrodošlice za one koji dele naš cilj društveno pravedne i ekološki regenerativne ekonomije. Verujemo da uspešne organizacije integrišu ekološke i društvene aspekte u  svoju DNK i uvereni smo da će se tako i nastaviti.” – Prem Zalzman, Suosnivač & Viši Menadžer u Strateškim inovacijama

Ecommerce poslovanje godine

THUMBINTHAI CO., LTD. – proizvođač odeće na Tajlandu

“Počeli smo kao mali lokalni biznis a onda smo videli priliku da se proširimo globalno. Od pandemije Covid-19 posao je porastao za 400%.” – Nitcharee Ujjin, Suosnivač

Ecommerce poslovanje godine

Colorpik Inc. – porizvođač pametnih uređaja u Kini

“Ohrabrujem mlade ljude sa snovima da stvaraju i unapređuju! Nastavićemo da pravimo različite neverovatne proizvode kako bismo poboljšali kvalitet i unapredili naše živote.” – Yangzhong Wang, Osnivač & CEO

Leamigo Technologies – turistička marketplace platforma u Indiji

“Kako sam iskusila boravak u različitim delovima sveta i slušala priče svojih prijatelja o putovanjima, shvatila sam da najbolja iskustva na putovanjima nastaju kada se povežemo ne samo sa mestom već i sa lokalnim ljudima.” – Shaheen Madraswala, Osnivač & CBO

Uslužno poslovanje godine


Ognjen Vukovic

CEO & Vlasnik, Four Winds Digital LTD

Srbija 

O kompaniji Four Winds Digital LTD

Four Winds je agencija za performans reklamiranje sa entitetima u Srbiji, Sjedinjenim Američkim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu. Našim klijentima pružamo kompletnu uslugu oglašavanja ds posebnim “pay-per-sale” modelom.

Započeli smo kao tim od dve osobe sa idejom da restruktuiramo način na koji rade standardne agencije, posebno sa izazovnim klijentima iz sveta e-trgovine.

Sa više od 110 klijenata iz 23 države, uključujući SAD, Kanadu, Nemačku, Švajcarsku, UAE, Hong-Kong i Meksiko, naš tim menadžera, specijalista za marketing i platforme, dizajnera i menadžera za brigu o kupcima, svakodnevno pruža podršku klijentima u roku od nekoliko minuta.

Za manje od dve godine, Four Winds je postao jedan od najprepoznatljivijih performans timova u domenu e-trgovine. Naši klijenti se mogu osloniti na nas i iskoristiti sve pogodnosti ovlašćenog marketing partnera, kao i odlične odnose koje negujemo sa reklamnim mrežama, gde smo u mogućnosti da ponudimo našim klijentima posebne uslove plaćanja, kreditne linije i status potrošnje bez ograničenja i još mnogo toga. Ovo rezultira naglim rastom učinka naših klijenata, stabilnim novčanim tokom i poboljšava upravljanje zalihama, jer se briše logistički jaz napravljen nedostatkom dostupne gotovine i sveukupno – daje nam više prostora da postignemo rezultate svojim radom.

Efikasnost je krucijalna za bilo koji deo procesa e-trgovine, što našu saradnja sa Payoneer-om čini toliko važnom. Prilika da međunarodna B2B plaćanja tretiramo kao lokalna nam je otvorila novu dimenziju bankovnih transfera gde se sada možemo fokusirati na stabilnost, brzinu i kvalitet usluge bez ikakavih geografskih ograničenja. Raznolikost bankovnih računa i valuta značajno su doprineli uštedi vremena na  birokratiji. Ovo vreme sada ulažemo u razvoj biznisa, znajući da je naš biznis siguran i u dobrim rukama.

Ognjen o sebi

Rano tokom školovanja na Mašinskom fakultetu, predstavljen mi je koncept frilensinga. Mogućnost da radim na bilo kom projektu sa bilo kog mesta je delovalo kao san. Želeći tu “slobodu”, uskočio sam u voz i nikada se nisam osvrnuo.

Moja prva zarada je došla nakon što sam pomogao vlasniku lokalnog restorana da napravi više rezervacija. Ljudi bi mi jednostavno pisali na Facebook strani kojom sam upravljao, i ja bi nazvao restoran i rezervisao u njihovo ime. To je bilo prvih 10.000 RSD (80 EUR ugrubo) redovnih mesečno. Za mene je, u tom trenutku, to bilo kao milion dolara.

Ubrzavajući do danas, mi smo jedna od najvećih reklamnih agencija u regionu. Recept našeg uspeha je jednostavan: jedinstven poslovni model koji može da se skalira i (skoro da) nema rizika, jer klijent plaća samo rezultate, potpuno transparentna komunikacija sa klijentima i merljiv uticaj na poslovanje klijenata. Pored toga, omogućavamo klijentima da se fokusiraju na svoj biznis dok se mi brinemo o njihovim potrebama za oglašavanjem.

Four Wind je u privatnom vlasništvu, profitabilan, sa nula dugovanja/kredita/kapitala trećih lica, posluje sa klijentima u digitalnoj trgovini i servisnom prostoru iz 23 zemlje širom sveta, i širi se. Naš cilj je da proširimo našu uslugu na druge vertikale i oblasti reklamiranja, uz lansiranje komplementarnih usluga u oblasti kapitala i tehnologije.

Putem B2B usluga, Payoneer nam je pomogao da primimo uplate od naših međunarodnih klijenata kao i da platimo reklamne agencije i globalni top menadžment naše kompanije.

Ova nagrada mi omogućava da pokažem kako bi trebalo voditi agenciju u 21. veku i kako poboljšati tradicionalni nefunkcionalni biznis model upotrebom već ustanovljene operativne procedure i podsticanjem rasta kompanije.

Inovatino poslovanje godine

Denys Shkribliak

Vlasnik & Osnivač, Wood and Hearts Inc,

Ukrajina

O kompaniji Wood and Hearts Inc

Wood and Hearts Inc proizvodi i prodaje drveni nameštaj za decu inspirisan Montessori metodom. Naš cilj je da doprinesemo zdravijem i srećnijem detinjstvu. Sa oko 200 zaposlenih koji se uglavnom nalaze u Ukrajini i Evropi, mi smo porodično orijentisana kompanija i svoje proizvode prodajemo u više od 60 zemalja širom sveta.  

Najpre smo prodavali nameštaj na Etsy a potom smo lansirali sopstvenu online prodavnicu i proširili se na druge platforme kao što je Amazon. Kvalitet je osnova onoga što radimo i mi ozbiljno edukujemo naše klijente kako da pravilno koriste naš nameštaj.

Denys o sebi

Moja deca su mi oduvek bila inspiracija. Počeo sam da radim sa drvetom kada sam razumeo koliko plastične igračke mogu biti štetne po zdravlje moje dece. Tada sam shvatio da, ukoliko razvijem ovu ideju, mogu da pomognem još mnogim porodicama. Zdravlje dece je naš prioritet. Naša kompanija isključivo koristi lak i boje na bazi vode, koji su potpuno bezbedni za decu. Sve što radim danas, radim zbog svoje drage porodice.  

Još od 2016. godine koristim nekoliko Payoneer-ovih proizvoda. Kada je počeo rat u Ukrajini, naš prodajni kapacitet je drastično opao jer je veliki deo naših proizvodnih pogona u Irpinu, oblast Kijeva, uništen. Uspeli smo da se prilagodimo novoj realnosti – od juna 2022. koristili smo Payoneer-ovo rešenje za obrtni kapital da obnovimo našu proizvodnju u regionu i izgradimo drugi proizvodni pogon u zapadnoj Ukrajini. Veoma smo ponosni što možemo da pomognemo u ponovnoj izgradnji naše lokalne zajednice.   

U novembru 2022. smo uspeli da se vratimo na kapacitet pre rata, a u decembru smo povećali proizvodni kapacitet za čak 50% .

Verujem da će nam ova nagrada omogućiti da podignemo svest o važnosti fizičkog zdravlja dece i da će pomoći roditeljima da motivišu decu da vode zdraviji i aktivniji način života. 

Društveno odgovorno poslovanje godine

William Scott

CEO, Dynamo

Sjedinjene Američke Države

O kompaniji Dynamo

Dynamo je osnovan 2016. godine u južnoj Floridi sa ciljem da razvije funkcionalna, i pre svega bezbedna, pomagala ze kretanje. Bile su potrebne godine razvoja i nekoliko stotina prototipova da bi se napravio željeni proizvod. Uz pomoć medicinskog savetodavnog odbora koji čini više od 50 fizijatara, uspeli smo da napravimo tačno ono što je ovoj industriji bilo potrebno: bezbedna, visokokvalitetna i funkcionalna pomagala za mobilnost. 

Dynamo predstavlja visoko funkcionalne uređaje za hodanje zasnovane na nauci i ergonomiji. Naši štapovi za hodanje, štake, kotrljači i štapovi za hodanje su najbolji alati koji pomažu ljudima da hodaju, trče i igraju se.

William o sebi

Kada sam 80-tih godina vežbao na američkim olimpijskim tekvondo takmičenjima, doživeo sam strašnu nesreću. Imao sam 17 operacija na oba kolena i proveo više od 1.000 dana na štakama, štapovima i pomagalima za kretanje. Trpeo sam bol i agoniju pokušavanja da živim svoj život koristeći ove loše osmišljene uređaje. Nažalost, i dalje živim sa nelagodom i bolom svaki dan.   

Nisam želeo da drugi prolaze kroz isto. Iz tog razloga sam svoju želju i veštine iskoristio da izmislim novu generaciju pomagala za kretanje. Većina pomagala ne funkcioniše dobro, i ne izgleda lepo. Ja to menjam. Niko ne voli da koristi medicinska pomagala; ako su već nekome neophodna, trebalo bi da budu dostojanstvena i potpuno fukcionalna. 

Dobijam stotine pisama godišnje u kojima mi govore kako su naši uređaji pomogli drugima da bolje žive.

Kao američki preduzetnik, pronalazač i konsultant sa više od 35 godina radnog iskustva na Vol Stritu, postao sam kouč za pronalaske i radio sa stotinama ljudi i njihovim novim idejama. Od 2021., radim kao gostujuća ličnost i predstavljam Dynamo proizvode za najveći američki maloprodajni lanac multimedije, QVC.

Tokom prethodne tri decenije, volonterski sam radio sa više od 4.000 dečaka i devojčica  širom zemlje kako bi im život bio bolji. Pored toga, uživam da provodim vreme kao mentor studenata preduzetništva na Florida Gulf Coast Univerzitetu i budem aktivan u nekoliko organizacija koje brinu o potrebama više od 100.000 pojedinaca. Trenutno služim u odboru Fonda za urologiju, ogranka Američkog udruženja za urologiju.

2018. smo otkrili Payoneer kao našeg pouzdanog finansijskog partnera. Payoneer je uvek bio dobro usklađen sa našim potrebama za digitalnom trgovinom – od početne podrške rastu i razvoju na. Walmart platformi pa do širenja našeg brenda na tržišta Evrope i Ujedinjenog Kraljevstva. Veoma cenimo što smo u Payoneer-u pronašli pouzdanog partnera koji će na siguran i jednostavan način podržati naše međunarodne klijente u multivalutnim poslovnim transakcijama, istovremeno osnažujući nas na putu poslovnog razvoja.

Ekološko poslovanje godine

Prem Zalzman

Suosnivač & Viši Menadžer u Strateškim inovacijama, Kolibri

Latinska Amerika

O kompaniji Kolibri

Mi smo konsultantska kompanija za strateško upravljanje sa sedištem u Argentini, Meksiku, Paragvaju i Urugvaju. Kako 100% naših projekata stvara pozitivan uticaj, naš cilj je da osnažimo kompanije da integrišu promene životne sredine u svoje poslovne strategije. Radimo na promociji Latinske Amerike kao vodećeg regiona u stvaranju pozitivnog uticaja.

Nastali smo 2019 i imamo B Corp sertifikat, a u 2021 i 2022 smo prepoznati za “Najbolje u svetu”. Radimo sa inovativnim metodologijama kako bismo prilagodili rešenja svakom izazovu i sarađujemo sa našim partnerima da bismo razumeli njihov uticaj na životnu sredinu i prepoznali prilike. Da bismo to uradili, mi integiišemo usluge struktuisane u 3 stuba na komplementaran način: strategije ugljenika, strategije cirkularnosti i inovacija i angažovanje zainteresovanih strana. 

U 2022. radili smo sa 42 klijenta iz 13 zemalja, udvostručili godišnji (YoY) rast prodaje i napravili neverovatan uticaj:  24 miliona USD je investirano u održive projekte, što je rezultiralo smanjenjem ili kompenzacijom 3 miliona tona CO2e, povratom 58 tona materijala, i obukom 57.000 pojedinaca na temu odgovornosti za životnu sredinu i praksi održivog razvoja.

Prem o sebi

Proveo sam više od 14 godina u održivom razvoju, inovacijama, životnoj sredini, novim poslovnim modelima i obrazovnim industrijama. Radio sam kao Direktor inovacija za održivi razvoj i Direktor novih tehnologija za održivi razvoj u Ministarstvu životne sredine i održivog razvoja nacije. Posedujem diplomu master studija Inovacionog menadžmenta (UBA), osnovnih studija u oblasti Upravljanja životnom sredinom (CAECE) a završio sam i postdiplomske studije u oblasti Energentskog menadžmenta (ITBA)

U kompaniji Kolibri, merimo svoj ugljenični otisak (spektar 1, 2 i 3) i kompenzujemo svoj uticaj time što ne želimo samo da nanosimo manje štete već da činimo dobro.  Garantujemo koherentnost između onoga što mi radimo i onoga što želimo da naši saveznici naprave kroz svoje strategije.

Razumemo pozitivan uticaj kao rezultat organizacione kulture u kojoj se osa životne sredine nalazi u centru procesa donošenja odluka. Zalažemo se za promociju primera dobre prakse i održivih životnih ciklusa unutar tima, kao što su potrošnja organske hrane i dobara iz poštene trgovine. Takođe, organizujemo tematske vebinare i pružamo informacije tako da cela naša zajednica može da raspolaže informacijama na temu ključnih trendova i aspekata očuvanja životne sredine.  

Payoneer nam je pružio mogućnost da proširimo poslovanje jer možemo da koristimo različite B2B usluge. Naši klijenti širom sveta cene istu lakoću plaćanja naših usluga globalno kao i lokalno. Dodatno, putem Payoneer platforme možemo da platimo našim saradnicima u Meksiku i Latinskoj Americi. Kada prime novac, oni mogu da izaberu način na koji će ga koristiti – da povuku sredstva na lokalni račun ili da ih troše globalno.    

Ecommerce poslovanje godine

Nitcharee Ujjin

Suosnivač, THUMBINTHAI CO., LTD.

Tajland

O kompaniji THUMBINTHAI CO., LTD.

THUMBINTHAI CO., LTD. Proizvodi i distribuira proizvode sa Tajlanda uključujući majice, dečije majice, dukserice, džempere i još 100,000 drugih proizvoda koji su spremni za slanje. Mi tražimo i koristimo materijale visokog kvaliteta koji su mekani, udobni i cenovno pristupačni.

Počeli smo kao mali, lokalni biznis i onda smo videli priliku da se proširimo globalno. Od pandemije Covid-19, biznis je porastao za 400%. Sada, sa više od 10 godina iskustva, imamo više od 80 zaposlenih. Naši klijenti, kako domaći tako i međunarodni, nam veruju jer naručuju pouzdane proizvode.

Nitcharee o sebi

Moje ime je Nitcharee Ujjin, i ja sam suosnivač kompanije THUMBINTHAI CO., LTD. Diplomirala sam na Univerzitetu tehnologije Kralj Mongut u Tonburiju, na smeru primenjenih računarskih nauka. 

Nakon diplomiranja, moja tri prijatelja i ja smo počeli da radimo kao frilens programeri. Svi smo želeli da dokažemo našim roditeljima da možemo uspeti u tome, i posle izvesnog vremena smo evoluirali u startap biznis. Iako svet startapa nije lak, našli smo biznis model u proizvodnji koji nam odgovara, a to je štampanje na majicama, i upravo je taj poduhvat postao THUMBINTHAI CO., LTD.

Počeli smo sa izvozom u pravo vreme, i upravo to nam je pomoglo tokom pandemije. Međutim, prekookeansko poslovanje je donelo mnoge izazove, i pojednostavljenje načina plaćanja je bilo jedno od njih. Za Payoneer smo prvi put čuli preko našeg partnerstva sa DHL-om, i ubrzo nakon prelaska na Payoneer, životi su nam postali mnogo lakši!

Globalni biznisi uvek traže efikasne načine plaćanja. Našli smo naš preferirani način plaćanja uz Payoneer, zahvaljujući njihovim niskim naknadama, brzom obradom transakcija, i sjajnim timom podrške koji je uvek tu za nas. Do dana današnjeg, Payoneer je naš glavni partner za plaćanje. Pomaže nam da primimo novac od naših međunarodnih kupaca lako, povoljno i u našoj lokalnoj valuti, uz mogućnost praćenja statusa uplata.

Ecommerce poslovanje godine

Yangzhong Wang

Osnivačr & CEO, Colorpik Inc.

Kina

O kompaniji Colorpik Inc.

Colorpik je posvećen stvaranju svakodnevnih uređaja, kombinacijom najsavremenije tehnologije i lepog dizajna, kako bi se unapredio kvalitet života. Napravili smo, prvi na svetu, potpuno digitalnu kontrolisanu olovku, koja omogućava našim klijentima da slikaju ili pišu u više od 16 miliona boja. Ovo je stvarna, revolucionarna transformacija hiljadugodišnje istorije olovke.

Svake godine imamo na hiljade klijenata širom sveta, uključujući SAD, Kanadu, Australiju, Evropu, i druge zemlje. Takođe, blisko sarađujemo sa nekoliko ključnih tehnoloških kompanija i organizacija kao što su NASA, Huawei, Texas Instrument, Montblanc, i Estée Lauder. Kao visoko tehnološka kompanija sa nekoliko inovativnih tehnologija, naše godišnje (YoY) poslovanje je između 500 i 1000%. Aplicirali smo za desetine patenata za proizvode i osnovne komponente kao i žigova na tržištima kao što su Kina i SAD. Naš proizvod se istovremeno prodaje na veb-sajtovima nezavisnih brendova, Amazonu kao i na društvenim mrežama. Ponosno pravimo naše proizvode ljubavlju i entuzijazmom, a naši kupci su isto toliko uzbuđeni!

Yangzhong o sebi

Sa više od 20 godina u dizajnu proizvoda, proizvodnji, prodaji i upavljanju lancom nabavke, proizvodim visoko tehnološke proizvode na raskrsnici kreativnosti, inženjeringa, nauke i budućnosti. Registrovao sam više od 100 patenata, izumeo više od 200 proizvoda, i izgradio više od 1000 kontakata u različitim industrijama. Sa 15 godina preduzetničkog iskustva, uspešno sam osnovao četiri kompanije, koje još uvek napreduju.

Od 2014. godine, fokusirao sam se na postavljanje potpuno nove kategorije proizvoda – seriju olovaka sa izborom boje. Cilj je bio da se napravi revolucionarno, digitalno poboljšanje olovke. 2016. godine, započeo sam istraživanje i razvoj Colorpik projekta. Nakon više godina razvoja i optimizacije, uspešno smo predstavili proizvod na Kickstarter platformi. Shvatili smo da su sve mikropumpe, koje su dostupne na tržištu, prevelike za nas, pa smo razvili mikropumpu manju od nokta (skoro najmanja mikropumpa na svetu), koju smo uspešno postavili u telo olovke i realizovali masovnu proizvodnju.

Payoneer je moj finansijski partner od 2013. godine. U to vreme, malo ljudi u Kini je znalo za Payoneer. Zaista sam gledao i pratio neprekidni razvoj Payoneer-a u poslednjih nekoliko godina, gde se drastično povećala i baza klijenata i razmera poslovanja. Tokom godina, uživao sam u korišćenju mnogih njegovih proizvoda i usluga, uključujući integraciju Payoneer Checkout. Jasno je zašto je Payoneer pridobio ljubav i podršku korisnika širom sveta – posvećeni su savršenom i glatkom korisničkom iskustvu, žele da pruže uslugu i vrednost klijentima. Nadam se da ćemo, u narednih 10 godina, moći da rastemo i razvijamo se zajedno sa Payoneer-om. Sve dok delimo iste vrednosti, nastavićemo da prevazilazimo očekivanja klijenata i pravimo svet boljim mestom za život.

Nadamo se, da ćemo kao dobitnici ove nagrade, ohrabriti više mladih ljudi sa snovima, da stvaraju i unapređuju! Ostaćemo iskreni prema našoj osnovnoj misiji i nastaviti da pravimo različite neverovatne proizvode kako bismo poboljšali kvalitet i unapredili živote ljudima

Uslužno poslovanje godine

Shaheen Madraswala

Shaheen Madraswala

Osnivač & CBO, Leamigo Technologies

Indija

O kompaniji Leamigo Technologies

Mi smo sveobuhvatno tržište za putovanja, koje globalno povezuje ljude kroz hranu, iskustva i avanture. Leamigo cilja da transformiše način na koji ljudi putuju. Putovanje su mesta koja posetimo ali i ljudi koje upoznajemo. Naš sistem automatski povezuje putnike sa lokalnim ljudima koji dele slična interesovanja i pomažu im da razumeju lokalnu kulturu.

Leamigo sarađuje sa OTA kompanijama širom sveta, uključujući SAD, UK, Španiju i Nemačku. Neki od naših klijenata su MMT (MakeMyTrip), Viator, Klook, Booking, GetTransfer, i Expedia. Od pandemije Covid-19, povećali smo prodaju eksponencijalno sa 1-1.5 miliona Rs. mesečno na 8-9 miliona Rs. mesečno, i od sredine 2022. godine, rastemo za 20% mesec-na-mesec (MoM) na tržištima Evrope i Amerike. Trenutno pružamo usluge u više od 52 zemlje sa aerodromskim transferima i aktivnostima. Započeli smo sa timom od tri osobe, i sada imamo tim od devet entuzijasta za putovanja, sa godišnjim prihodom od $1 milion USD.

Shaheen o sebi

Proteklih 15 godina sam radila u porodičnom građevinskom biznisu i aktivno učestvovala u dosta NVO i edukativnih kurseva. Već sam putovala u više od 20 zemalja i naša kompanija mi pomaže da istražim nove predele jer radimo globalno.

Imam dva suosnivača koja sam upoznala putujući, Nazeeb Ahmad i Khalid Ali. Pridružili su se ovom poduhvatu zbog iste strasti prema putovanjima kao i ja. Raznolik smo tim sa različitim pozadinama (tehnologija, operacije, analiza podataka, finansije) ali delimo zajednički cilj ka promeni načina na koji ljudi putuju. Naše iskustvo je pokazalo da može biti teško upoznati nekoga spontano tokom putovanja – postoje kulturološke razlike, jezičke barijere i zauzetost modernim životom a to sve može smetati.

Od avgusta 2022. godine, Payoneer nam pomaže da prikupimo više istovremenih uplata širom sveta. To nam je pomoglo da brže rastemo a Payoneer nam je omogućio da funkcionišemo kao da se naša kompanija nalazi u više zemalja. Budući da postoji obimna regulativa i papirologija za inostrane uplate na bankovni račun, kao i jako visoke naknade, Payoneer je naš spasilac. Ceo moj tim i ja zahvaljujemo Payoneeru na usluzi i fantastičnom iskustvu.

Pobeda u bilo čemu uvek motiviše ljude, i vrlo sam samouverena da će ova nagrada pomoći mom timu i meni da radimo bolje i napravimo budućnost putovanja. Ovo će jasno pokazati da radimo nešto što ima uticaj na živote ljudi.

Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

SUBSCRIBE to our newsletter

Thank you!