• Share on Facebook
  • Tweet This Post
  • Share on LinkedIn

Zašto je važno pravilno uneti adresu prilikom registracije na Payoneer platformu

Richard ClaytonRichard Clayton
October 15, 2021

Verovatno ćete, kao Payoneer korisnik, u nekom trenutku morati da obnovite karticu ili da naručite novu u slučaju gubitka ili krađe postojeće. Da bi vaša nova kartica bila bezbedno dostavljena na željenu adresu, potrebno je da budete izuzetno pažljivi kada unosite adresu prilikom registracije na našu platformu. Ako unesete nepotpune ili netačne informacije, proces odobrenja će duže trajati, a samu karticu ćete dobiti sa zakašnjenjem. U nekim slučajevima, koverta će možda morati da bude vraćena izdavaocu kartice. U nastojanju da našim klijentima obezbedimo najbolje korisničko iskustvo, spremili smo vam nekoliko korisnih saveta.

Prilikom unošenja adrese, koristite isključivo slova i cifre engleskog alfabeta. Zvezdica (*) pored naziva polja označava obavezno polje, odnosno polje koje morate popuniti.

Kliknite ovde da biste uredili adresu >>

Ove informacije možete urediti u bilo kom trenutku: Prijavite se na MyAccount > Settings > Update Profile.

address-myaccount

Adresa

U poljima 1. adresa i 2. adresa možete uneti najviše 40 karaktera. Evo nekoliko korisnih saveta kako da unesete adresu i ne prekoračite dozvoljeni broj karaktera:

  • Koristite skraćenice:apartment = apt (za broj stana), building = bldg (za broj zgrade), avenue = ave i street = st (za naziv avenije ili ulice)
  • Nemojte praviti razmak između znakova teksta: Ave 13-56 umesto Avenue 13 – 56
  • Koristite što manje reči:#101 umesto Stan broj 101

Zemlja

  • Izaberite državu prebivališta.
  • Ako obnavljate karticu, a želite da promenite državu prebivališta, kontaktirajte Korisničku podršku ukoliko vam je potrebna pomoć.

    Grad

    • Unesite naziv grada, države i/ili pokrajine u kojoj živite.
    • Nemojte koristiti zareze. Na primer: Lahore Punjab, a ne Lahore, Punjab.
    • Ako ste rezident Sjedinjenih Država, unesite samo naziv grada u kome živite. U posebnom polju ćete izabrati naziv države.

      Poštanski broj

      • Ako ne znate poštanski broj, pitajte u lokalnoj pošti ili potražite preko brze pretrage na Google pretraživaču.

      Ako ste uneli kompletnu i tačnu adresu, dobićete e-poruku od naše kompanije sa obaveštenjem kada možete očekivati da vaša kartica stigne. Ako do tog datuma ne primite karticu, proverite u lokalnoj pošti jer možda nisu mogli da vam isporuče pošiljku. Obavezno posetite naš Centar za podršku i pročitajte Često postavljena pitanja u vezi sa isporukom kartica.

      Sadržaj dostavljen u ovom članu uključujući informacije u vezi sa naknadama, provizijama i drugim troškovima tačan je i validan samo od datuma kada je objavljen. Pored toga, promene u primenljivim regulativama, politikama, tržišnim uslovima ili drugim važnim faktorima mogu da utiču na tačnost pomenutih naknada i provizija i drugih povezanih detalja. Prema tome, dalje se pojašnjava da bilo koje informacije u vezi naknade, provizija i drugih troškova spada u promene i vaša je odgovornost da se postarate da ste pregledali većinu do datuma sadržaja koji je primenljiv za vas. Payoneer će ponuditi najviše ažurirane datume i tačne informacije u vezi sa naknadama i provizijama kao deo procesa registracije naloga. Registrovani klijenti mogu da pregledaju ovu informaciju putem svog naloga na mreži.

      SUBSCRIBE to our newsletter

      Thank you!